Η εταιρία μας Σ.ΚΑΠΝΟΠΟΥΛΟΣ – Σ.ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τους Σάββα Καπνόπουλο και Σπύρο Ιατρόπουλο. Η έδρα μας είναι στις Κάτω Αχαρνές και διαθέτει σύγχρονες αποθήκες στη θέση Σκάρπες Λεκάνες στον Ασπρόπυργο της Εταιρείας CTL ΕΠΕ.  Δραστηριοποιείται κυρίως στην επεξεργασία χαρτιού οικιακής και επαγγελματικής χρήσεως εδώ και δύο πλέον δεκαετίες, αποκτώντας έτσι μεγάλη εμπειρία στα παραγόμενα είδη.

Με συνεχή βελτίωση και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της έχει επενδύσει σε νέες τεχνολογίες με στόχο να προσφέρει νέα προϊόντα, και  σύγχρονες  συσκευασίες για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών της και του τελικού καταναλωτή. Σήμερα η εταιρία μας με εξωστρεφή προσανατολισμό στοχεύει στην παραγωγή και δημιουργία προϊόντων private label με μεγάλη ευελιξία λύσεων κατ’ απαίτηση των πελατών της καθώς και παροχή συναφών ποιοτικών προϊόντων. Η πολυετής πείρα μας στον κλάδο έχει  ως αποτέλεσμα να προσφέρουμε σήμερα στους πελάτες μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ποιότητας.

Οι σωστές επιλογές και η πολυετή πείρα των στελεχών της είχαν σαν αποτέλεσμα την σταθερή πορεία των πωλήσεών της σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Έτσι η επωνυμία FUNNY PAPERS (σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας) με σύνθημα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  έχει καθιερωθεί στην αγορά και αναγνωρίζεται σήμερα από όλους σχεδόν τους πελάτες μας και ανταγωνιστές ως συνώνυμο της ποιότητας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ